Jans komt met update na nare botsing: 'Azarkan is bij, het was enorm schrikken'

Jans komt met update na nare botsing: 'Azarkan is bij, het was enorm schrikken'

16-12-2023 19:35 Laatste update: 19:37
5

Ron Jans heeft een update gegeven over de situatie van Marouan Azarkan. De aanvaller van FC Utrecht kwam tegen RKC Waalwijk hard in botsing met Aaron Meijers, waardoor de schrik erin zat in De Galgenwaard.

Azarkan werd uiteindelijk per brancard van het veld gedragen, nadat hij er niet goed aan toe was door de botsing. Jans geeft voor de camera van ESPN een update over zijn aanvaller. "Hij was bij, maar hij keek wat moe uit zijn ogen", zegt Jans, die Azarkan na afloop van de wedstrijd heeft gezien. "Hij heeft echt wel een tik gehad en is nu voor nader onderzoek naar het ziekenhuis. Daar zal moeten blijken hoe erg de schade is, maar het zal wel ergens in de buurt van een hersenschudding zitten."

Wedden

Meer odds

"Het was enorm schrikken", vervolgt Jans, die nog niet kan zeggen dat er niets ernstigs aan de hand is met Azarkan."Nee, daar durf ik helemaal niets over te zeggen. Dat is veel te vroeg. Hij lag net in de medische ruimte. Ik ging daar naar hem toe en ik was blij dat hij de ogen open had. Hij was in ieder geval bij kennis. We moeten het verder nog even afwachten."