Álvarez prijst oud-Ajacieden bij West Ham: 'Hij is een unieke speler'

Álvarez prijst oud-Ajacieden bij West Ham: 'Hij is een unieke speler'

25-12-2023 13:26
34

Edson Álvarez is erg te spreken over de oud-Ajacieden bij West Ham United. Naast Mohammed Kudus heeft de Mexicaan ook mooie woorden voor assistent-trainer John Heitinga.

Bij West Ham werd Álvarez afgelopen zomer om zijn mening over Kudus gevraagd. "Ik zei dat hij een unieke speler is van wie ze veel profijt zouden hebben", aldus de oud-Ajacied in gesprek met Viaplay. "En dat is wel gebleken. Hij is een fenomenale voetballer met kwaliteiten om jaloers op te zijn." De Ghanees scoorde zaterdag nog tegen het Manchester United van Erik ten Hag. De Londenaren wonnen met 2-0.

Ook met de voormalig interim-hoofdtrainer van Ajax en huidig assistent bij West Ham, John Heitinga, heeft de 26-jarige middenvelder een goede connectie. "Het is altijd fijn om een vertrouwd gezicht te zien. Hij neemt bijna alle trainingen op zich en zit erbovenop. John speelt een belangrijke rol in de ploeg."

West Ham draait goed dit seizoen en staat zesde in de Premier League met dertig punten. Waar door het nu zo goed gaat bij West Ham United? "Ik denk dat het een combinatie is van meerdere factoren. Met de aankopen zijn er spelers bijgekomen die naar het hoogst haalbare streven. En we hebben ons als nieuwkomers snel aangepast. Dat versterkt de harmonie binnen de club", aldus Álvarez.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)