Clubicoon noemt United 'jojo-team': 'Daar heeft Ten Hag bijna niks mee te maken'

Clubicoon noemt United 'jojo-team': 'Daar heeft Ten Hag bijna niks mee te maken'

31-12-2023 10:38 Laatste update: 12:02
26

Gary Neville vindt dat Manchester United een 'jojo-team' is. De clubicoon van Manchester United ziet dat de formatie van Erik ten Hag bijzonder wisselvallig presteert en verbaast zich ook over het veldspel tegen Nottingham Forest.

Zaterdagavond sloot United 2023 op typerende wijze af, door met 2-1 te verliezen van Nottingham. "Manchester United zit weer op het dieptepunt", stelt Neville bij Sky Sports. "Ze zijn opnieuw inconsistent en slecht. Dit team is ook raar: ze lijken bij 0-0 wel te denken dat ze op een slakkentempo kunnen voetballen. En als ze dan op achterstand komen, dan wordt het gaspedaal plotseling ingedrukt."

Wedden

Meer odds

"Ze anticiperen totaal niet op gevaar. Dit is een jojo-team", concludeert Neville, die daarmee doelt op het feit dat United vier dagen voor de wedstrijd tegen Nottingham een knappe overwinning boekte op Aston Villa. "Dit heeft bijna niets met Erik ten Hag te maken", stelt de analist.

Toch uitte Neville wel kritiek op Ten Hag. De voormalig Engels international rekent het de Nederlandse manager aan dat Antony voor veel te veel geld naar Manchester United is gehaald.