Buitenspel: Lang rekent via Instagram af met PSV-uitspraken Wieffer

Buitenspel: Lang rekent via Instagram af met PSV-uitspraken Wieffer

6 januari - 21:50 Laatste update: 22:23
226

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Lang laat van zich horen op Instagram
Noa Lang heeft zaterdag via Instagram kort maar krachtig gereageerd op het interview waarin Feyenoorders Mats Wieffer en Quilindschy Hartman zich uitlieten over de titelstrijd met PSV. Wieffer gaf voor de camera van ESPN aan de Eindhovenaren niet per se beter te vinden dan Feyenoord

Wedden

Meer odds

Is PSV beter dan Feyenoord? "Dat wil ik niet per se zeggen", zei Wieffer. "Voornamelijk aan het begin van het seizoen hebben we punten gemorst. PSV speelde aan het begin ook niet zijn beste wedstrijden, maar ze wonnen wel elke keer met 1-0, of thuis tegen Utrecht met 2-1."

Dat gedeelte van het interview werd geplaatst op de Instagram-pagina van ESPN. PSV-linksback Patrick van Aanholt besloot om ploeggenoot Lang te taggen, en even later volgde een reactie van zijn teamgenoot. De vleugelaanveller plaatste een gapende emoji, waarmee hij de suggestie wekt de uitspraken van Wieffer niet zo serieus te nemen. Op 3 maart staan de nummer één en twee van de Eredivisie weer tegenover elkaar. 

  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN NL (@espnnl)