Feyenoorder laat zich uit over mogelijke transfer: 'Dingen beginnen wel te spelen'

Feyenoorder laat zich uit over mogelijke transfer: 'Dingen beginnen wel te spelen'

7 januari - 08:39
27

Quilindschy Hartman heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot belangrijke speler bij Feyenoord en ook in Oranje heeft hij zich laten zien. Bij zijn debuut tegen Frankrijk was hij zelfs trefzeker, maar met een stap omhoog is de jonge linksback nog niet bezig, zo geeft hij aan in gesprek met de NOS.

Voor Hartman was een andere jongen uit de eigen jeugd de linksback bij Feyenoord, namelijk Tyrell Malacia. Uiteindelijk verdiende Malacia zelfs een transfer naar Manchester United, naar een competitie die ook Hartman aanspreekt. ''Ik hoop zeker ooit een grote stap te maken, maar daar ben ik nu niet mee bezig. Die dingen beginnen natuurlijk wel te spelen als je het Nederlands elftal haalt en je in de Champions League laat zien.''

Zelf denkt Hartman momenteel nog niet aan een transfer. "Ik denk dat je die stap pas gaat maken als je het gevoel krijgt dat je niet meer wordt uitgedaagd bij de club. Dat gevoel heb ik nu nog niet en ik heb het gevoel dat ik elke dag nieuwe dingen leer en mezelf ontwikkel. Ik heb hier leuke gasten in het team en mijn omgeving thuis is ook veel waard."

De carrière van de back kent sinds zijn doorbraak in het eerste nog vooral voorspoed, maar Hartman blijft realistisch. "Elke speler heeft fases in zijn carrière dat het wat minder loopt. Dat gaat mij ongetwijfeld ook nog gebeuren, maar ik probeer die periode zo lang mogelijk uit te stellen."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!