'Toen Pusic vertrok bij Feyenoord hoopte ik wel dat Slot bij mij aan zou kloppen'

'Toen Pusic vertrok bij Feyenoord hoopte ik wel dat Slot bij mij aan zou kloppen'

11 januari - 22:09
24

Pascal Bosschaart had stiekem gehoopt dat Feyenoord bij hem aan zou kloppen toen Marino Pusic vertrok. De assistent-trainer bij FC Dordrecht zou dolgraag aan de slag gaan bij de Rotterdammers, maar het is nog wachten op de uitnodiging van zijn oude club.

"Uiteindelijk is het mijn doel om die stap naar Feyenoord te zetten. Of het realistisch is, weet ik niet", vertelt Bosschaart over zijn toekomstplannen bij de Rotterdammers tegenover het Algemeen Dagblad. "Toen Marino Pusic weg ging, hoopte ik stiekem al dat Arne Slot zou aankloppen, maar misschien was dat nog te vroeg." Bosschaart tekende voor twee jaar bij Feyenoord, maar zijn eerste seizoen zit hij dus bij samenwerkingsclub FC Dordrecht.

Wedden

Meer odds

Voordat Bosschaart weer om tafel gaat met Feyenoord, heeft hij eerst nog een seizoen af te maken in Dordrecht. En wat voor één, want de club doet het verrassend goed in de Eredivisie. "Dat we vijfde staan, is niet eens onverdiend. Ik denk zelfs dat we meer punten hadden moeten hebben. Ik heb elke week met Mark Ruijl contact. Hij is daar een goed persoon voor en helpt waar nodig. Bij Feyenoord maken ze echt de dienst niet uit qua opstellingen ofzo, maar ze denken wel mee."