Romano weet het zeker: Becker-transfer afgerond, aanvaller aan de slag in Spanje

Romano weet het zeker: Becker-transfer afgerond, aanvaller aan de slag in Spanje

17 januari - 12:50
12

Fabrizio Romano weet het zeker: Sheraldo Becker heeft zijn transfer te pakken. De geboren Amsterdammer maakt de overstap van Union Berlin naar Real Sociedad, de huidige nummer zes van Spanje. 

Romano maakte dinsdag al bekend dat Real Sociedad en Union Berlin zich al in de afrondende fase van de transfer bevonden. Alleen aan de persoonlijke voorwaarden van de aanvaller moest nog worden voldaan. Dat is nu het geval, weet Romano, die dat met een vinkje op X bekendmaakt. 

Het is nu dus wachten op de officiële melding van Real Sociedad, zijn nieuwe werkgever. Becker had bij Union Berlin een aflopend contract. De transfersom die de Basken voor hem betalen zal dan ook niet al te hoog uitvallen. Bij Txuri-Urdin komt Becker terecht in een goed geoliede machine. Naast het feit dat de club meedraait in de Spaanse subtop, is het ook nog actief in de Champions League. In februari wacht een tweeluik met Paris Saint-Germain. 

Becker zegt zodoende na vier seizoenen gedag tegen Union Berlin. De oud-speler van Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag had vorig jaar nog een heel groot aandeel in het historische seizoen van de Berlijnse club, die zich plaatste voor de CL-groepsfase. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!