Aderlating voor PSV: Veerman lijkt topper tegen Ajax te moeten missen

Aderlating voor PSV: Veerman lijkt topper tegen Ajax te moeten missen

29 januari - 15:55 Laatste update: 21:07
165

Joey Veerman lijkt ook de topper tegen Ajax niet te gaan halen. Dat vertelt Marco Timmer, PSV-watcher van Voetbal International, in de nieuwste aflevering van #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur

Peter Bosz liet op de persconferentie na het Eredivisie-duel tegen Almere City (2-0) al weten dat hij niet wist of Veerman op tijd fit zou zijn voor de topper tegen Ajax. Ook over het meespelen van Malik Tillman bestaan nog twijfels. "Gelukkig kunnen we nu een hele week trainen, daar ben ik zelf ook wel blij om. Dan weet ik pas volgende week hoe het eruitziet met die jongens", vertelde de trainer van PSV toen. 

Wedden

Meer odds

Timmer beschikt inmiddels over meer kennis over het herstel van de middenvelder van PSV. "Mijn informatie is dat Veerman wel weer meetraint", steekt de PSV-watcher van wal. "Maar ik denk dat hij de wedstrijd tegen Ajax niet gaat halen. Het zou mij verbazen. Maar het kan natuurlijk, want ik ben geen dokter." Veerman kampt met een kuitblessure die hij opliep tijdens de warming-up voor de bekerwedstrijd tegen FC Twente van 17 januari. 

PSV en Ajax staan zaterdag tegenover elkaar. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 20.00 uur. 

Check hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Marco Timmer: