'Driouech zet zinnen op PSV en kan langdurig contract tekenen in Eindhoven'

'Driouech zet zinnen op PSV en kan langdurig contract tekenen in Eindhoven'

1 februari - 10:02
62

Couhaib Driouech hoopt op Deadline Day de overstap te maken naar PSV. In Eindhoven ligt een contract tot medio 2028 klaar voor de 21-jarige linksbuiten van Excelsior, aldus De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant 'zullen de persoonlijke voorwaarden geen enkel beletsel vormen voor de deal'. PSV en Excelsior zijn daardoor aan zet. Een openingsbod van twee miljoen euro werd afgewezen door de Kralingers, die vijf miljoen euro eisen. Dat is PSV te gortig. Wel heeft de Eredivisie-koploper het bod inmiddels verhoogd naar ruim drie miljoen euro. Dat zou voor Excelsior al een recordtransfer zijn.

Wedden

Meer odds

Feyenoord is ook in de markt voor Driouech, maar schijnt nog geen concrete stappen te hebben ondernomen. Dat kan veranderen als Javairô Dilrosun is vertrokken naar de Mexicaanse topclub Club América. In Rotterdam ziet men inmiddels in dat de komst van Luciano Rodríguez voor het einde van de winterse transferperiode niet meer afgerond kan worden.

In de tussentijd wacht Yorbe Vertessen geduldig af. De Belgische aanvaller is sinds afgelopen weekend in Berlijn om zijn transfer naar Union Berlin te vervolmaken, maar wacht nog steeds op groen licht uit Eindhoven. Driouech moet hem opvolgen bij PSV, dat ook de nieuwe hamstringblessure van Noa Lang moet opvangen.

#DoneDeal gaat LIVE! Om 10.00 uur en 16.00 uur praten we je op YouTube live bij over het laatste transfernieuws!