Voetbal International: Feyenoord praat over Driouech en heeft 'troefkaart'

Voetbal International: Feyenoord praat over Driouech en heeft 'troefkaart'

1 februari - 12:10
48

Feyenoord praat 'op de achtergrond' met Excelsior over Couhaib Driouech, meldt Voetbal International. In de gesprekken hebben de Rotterdammers een troefkaart: Leo Sauer.

PSV zet alles op alles voor de komst van Driouech, die het definitieve vertrek van Yorbe Vertessen naar Union Berlin én de nieuwe hamstringblessure van Noa Lang moet opvangen. De Eindhovenaren staan op pole position, maar Feyenoord ligt nog steeds op de loer.

De gesprekken tussen Feyenoord en Excelsior, waarin ook de naam van Sauer is gevallen, lopen nog en het is bekend dat de twee stadgenoten bijzonder close zijn. Mogelijk maakt Sauer op Deadline Day de oversteek. Hij brak dit seizoen door in De Kuip, maar trainer Arne Slot ziet in de zeventienjarige Slowaak nog geen vaste basisspeler.

Bij Excelsior kan Sauer wel rekenen op veel speelminuten, helemaal als Driouech vertrekt. Feyenoord vindt het 'wel een goed idee', om hem tot het einde van het seizoen te huren, aldus VI. Maar: 'Als het écht op geld aankomt, heeft PSV de beste hand.'

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!