Gebroeders Booth sloten weddenschap voor wedstrijd: 'Wordt een duur etentje'

Gebroeders Booth sloten weddenschap voor wedstrijd: 'Wordt een duur etentje'

4 februari - 17:35
47

De wedstrijd tussen FC Utrecht en FC Volendam zondag was een weerzien tussen de twee broertjes Taylor en Zach Booth. En wat voor één, want de twee Amerikanen hadden een hoofdrol in de wedstrijd. Zach scoorde één keer, maar Taylor completeerde een hattrick.

"Dit is een van die dagen, waarbij het resultaat al in de sterren stond geschreven", vertelt een dolgelukkige Taylor Booth na de gewonnen wedstrijd tegenover ESPN. "Dit was de eerste keer dat we tegen elkaar speelden. Toen hij de eerste scoorde, toen wist ik wel dat de druk erop zat en dat ik ook moest leveren. Ik wist wel dat ik het zou gaan horen als ik niet zou scoren en hij wel."

De broertjes hadden dus een weddenschap voor de wedstrijd van Utrecht tegen Volendam. Degene die won en meer scoorde moest de portemonnee trekken. "Ja, vanavond zal ik voor het diner moeten betalen. En dat zal een duur etentje gaan worden. Ik mag nu bepalen waar. Ik weet nog niet waar, maar wel dat het duur wordt en vijf sterren."

Booth maakte een hattrick, maar het was voor iedereen duidelijk welke goal het mooist was. De Amerikaan tikte een bal achter het standbeen binnen. "De tweede was wel het mooiste ja. Met de hak is heel speciaal voor mij, het was ook de eerste keer dat ik op die manier scoorde." Zijn broertje Zach is het daarmee eens. "Ik ben heel trots op Taylor en dit zal mij ook motiveren om mijn best te doen, zodat ik volgende keer degene met de hattrick ben."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!