'Kersverse PSV-aanwinst heeft werkvergunning te pakken: vrijdag mogelijk debuut'

'Kersverse PSV-aanwinst heeft werkvergunning te pakken: vrijdag mogelijk debuut'

8 februari - 14:05 Laatste update: 14:06
70

De nieuwste PSV-aanwinst Conrad Jaden Egan-Riley heeft zijn werkvergunning binnen. Dat nieuws brengt het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag. De 21-jarige verdediger heeft donderdagochtend meegetraind met Jong PSV. 

Mogelijk maakt Egan-Riley vrijdagavond zijn debuut voor Jong PSV in het thuisduel tegen FC Emmen. Op de wedstrijddag wordt bekeken of hij daadwerkelijk inzetbaar is voor het duel in de Keuken Kampioen Divisie. De talentvolle Engelsman was het konijn uit de hoge hoed van technisch directeur Earnest Stewart. Egan-Riley werd op Deadline Day gehuurd van Burnley inclusief een optie tot koop. De verdediger is gehaald om in eerste instantie de beloftenploeg van PSV te versterken. 

Egan-Riley debuteert mogelijk vrijdag voor zijn nieuwe club, iets meer dan een week na zijn aankondiging. "CJ is een zeer getalenteerde speler. Het is niet voor niets dat we hem in de zomer al naar PSV wilden halen. Hij sluit eerst aan bij de beloftenploeg, waar hij zich tijdens wedstrijden en trainingen in de kijker van de hoofdmacht kan spelen", zei Stewart na zijn aankondiging. 

De aftrap van het duel is om 20.00 uur op Sportpark De Herdgang.