Ik heb in Spanje ook wel eens een penalty gestopt, ik weet dat ik het kan

"Ik heb in Spanje ook wel eens een penalty gestopt, ik weet dat ik het kan"

9 februari - 23:23
35

Jasper Cillessen baalt flink na de nederlaag van NEC op bezoek bij RKC Waalwijk. De doelman van de Nijmegenaren blikt onder meer terug op het strafschopmoment in de eerste helft. 

Cillessen leek zijn eerste strafschop in de Eredivisie te pakken, maar scheidsrechter Jeroen Manschot liet de penalty opnieuw nemen vanwege te vroeg inlopende spelers. In tweede instantie ging de bal er wel in. "Dat is zonde, het zijn helaas de regels en dan zit het mij niet mee", reageert Cillessen teleurgesteld tegenover ESPN.

NEC kwam geen moment in de wedstrijd en verloor de carnavalswedstrijd terecht in Waalwijk, meent de doelman. "We beginnen heel zwak en dan zit het vandaag niet mee. Ik heb in Spanje ook wel een penalty gestopt, ik weet dat ik het kan. Maar hier in Nederland heeft het mij niet meegezeten. Laten we hopen dat er nog een mooi moment kan komen."

De Nijmegenaren konden eerder in de week nog juichen nadat de halve finale van de KNVB Beker werd bereikt, maar in de Eredivisie heeft de club daar weinig aan. "We weten nu waar we aan moeten werken. Je moet zakelijk starten. Het was een heel goede week met een fantastisch resultaat in de beker, maar je sluit de week zuur af. Dat gaan we nu niet meer veranderen", besluit Cillessen.