Bosz: 'Maak me over deze jongen geen zorgen, komt hier makkelijk doorheen'

Bosz: 'Maak me over deze jongen geen zorgen, komt hier makkelijk doorheen'

16 februari - 19:57
5

Peter Bosz maakt zich totaal geen zorgen om Hirving Lozano. Chucky verkeert de laatste weken niet in grootse vorm bij PSV, maar Bosz weet zeker dat de Mexicaan vanzelf beterschap zal tonen.

Voorafgaand aan het duel met Heracles wordt Bosz bij ESPN gevraagd naar de mindere vorm van Lozano. Hoe vindt de trainer van PSV dat de aanvaller het de laatste periode doet? "Prima, omdat ik zie dat hij zijn best doet en zijn dribbels maakt", antwoordt hij. "Hij is ongelukkig in de afwerking, maar bij een jongen met zijn ervaring maak ik me daar geen enkele zorgen over."

Wedden

Meer odds

"Ik heb het al voor de winterstop gezien, toen mensen al vraagtekens hadden. Ik maak me over deze jongen geen zorgen", gaat Bosz verder. "Iedereen maakt wel eens een periode door waarin het allemaal net even niet meezit. Daar komt hij makkelijk doorheen, geen enkel probleem."

Tegen Heracles zal Lozano als rechtsbuiten spelen, door de afwezigheid van Johan Bakayoko. "Het beste voor hem is om aan de linkerkant te spelen, denk ik. Dan kan hij naar binnen komen met zijn rechterbeen. Maar bij Napoli heeft hij ook laten zien dat hij vanaf rechts prima kan spelen."

Beluister de nieuwste #DoneDeal met zaakwaarnemer Menno Groenveld!