Feyenoord bevestigt contractverlenging: 'Die momenten smaken naar meer'

Feyenoord bevestigt contractverlenging: 'Die momenten smaken naar meer'

19 februari - 19:47
29

Feyenoord heeft Jaden Slory langer aan zich weten te binden. Het achttienjarige talent heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2027.

In een eerder stadium leken de gesprekken spaak te lopen, uiteindelijk hebben de betrokken partijen elkaar toch gevonden. Met de contractverlenging spreekt Feyenoord vertrouwen uit in Slory, zoon van Andwélé Slory, die bij onder meer Feyenoord en Excelsior speelde. Slory junior speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor Feyenoord O21 en in de Youth League voor Feyenoord O19.

Trainer Arne Slot nam Slory in januari mee op trainingskamp naar Marbella. "Het geeft mij een trots gevoel dat ik mijn contract bij deze mooie club heb kunnen verlengen", reageert de aanvaller op de clubkanalen. "Ik voel veel vertrouwen vanuit de mensen bij de club en ik ben zeer gedreven om mij hier door te ontwikkelen en uiteindelijk te slagen. De momenten bij Feyenoord 1 smaken wat mij betreft naar meer en ik hoop deze mooie ervaringen de komende jaren een positief vervolg te geven."

Slory, viervoudig international van Oranje O19, maakte dit seizoen verspreid over twintig wedstrijden acht goals. Drie daarvan maakte hij in de Youth League.