Sturing dolblij met reactie van Vitesse-spelers in kleedkamer: 'Echte ontlading'

Sturing dolblij met reactie van Vitesse-spelers in kleedkamer: 'Echte ontlading'

25 februari - 16:11 Laatste update: 16:43
57

Edward Sturing is blij, trots en vooral opgelucht na de eerste zege van Vitesse in 2024. In de slotfase van het uitduel met Excelsior zorgde Nicolas Isimat-Mirin met de bevrijdende 1-2 voor grote ontlading bij de Arnhemmers.

"Dit is pas de vierde overwinning van het seizoen. Dan is de opluchting enorm", verklaart Sturing aan ESPN. "Als je zolang niet wint is dat moeizaam voor een professioneel voetballer. Je kunt honderd uur praten met een groep, maar een overwinning doet veel meer dan een gesprek of wat dan ook."

Wedden

Meer odds

De trainer ziet dat Vitesse 'nog steeds in de race is' voor handhaving. Het verschil met nummer zestien RKC Waalwijk is twee punten. "Met het oog op de situatie waarin we zitten als club, is het ook lekker, dat er eens een keer iets goed valt", doelt hij op de grote onrust in Arnhem.

"Het hele elftal stond op de banken in de kleedkamers. Dat is echte ontlading. De jongens doen er alles aan, dan is het fijn als je een keer beloond wordt. We hebben veel negativiteit in de club, veel dingen lopen verkeerd. Dan is dit heel fijn", besluit Sturing.