'Barça denkt aan definitieve transfer en wil twintig miljoen neerleggen bij City'

'Barça denkt aan definitieve transfer en wil twintig miljoen neerleggen bij City'

29 februari - 10:25
16

FC Barcelona wil João Cancelo komende zomer definitief vastleggen. De 29-jarige vleugelverdediger wordt gehuurd van Manchester City en Barça kan zo'n vijftien à twintig miljoen euro voor hem betalen.

Cancelo heeft zelf ook zijn zinnen gezet op een langer verblijf in Catalonië, meldt SPORT. De Portugees is uit de gratie geraakt bij City, dat geen toekomst in hem ziet. De wens van Cancelo en de druk die door agent Jorge Mendes op City gaat worden uitgeoefend, wordt naar verluidt de sleutel voor de deal. Barça is van plan om maximaal twintig miljoen euro neer te leggen bij City.

The Citizens zouden een vraagprijs van 25 miljoen euro hebben vastgesteld. De club kan dat bedrag naar alle waarschijnlijkheid van veel clubs wél incasseren. Het is dus nog geen uitgemaakte zaak dat Cancelo ook volgend seizoen in Catalonië speelt. 

João Félix
Het Spaanse medium meldt ook dat Barça João Félix binnenboord wil houden. De landgenoot van Cancelo zal wel weer op huurbasis moeten aansluiten bij de Catalanen. Enkel Cancelo kan gekocht worden, in verband met de beperkte financiële middelen van de club. Félix is eigendom van Atlético Madrid.