Vermoedelijke opstelling PSV: duo ontbreekt in topper, kans voor Babadi

Vermoedelijke opstelling PSV: duo ontbreekt in topper, kans voor Babadi

3 maart - 08:15 Laatste update: 08:15
129

PSV wil zondag de knock-out uitdelen aan Feyenoord in de titelstrijd in de Eredivisie. De Eindhovenaren moeten het in de topper wel zonder twee steunpilaren op het middenveld stellen. Dit is de vermoedelijke opstelling van Peter Bosz.

Ismael Saibari ontbreekt bij PSV, net als waarschijnlijk Joey Veerman. Daardoor lonkt een basisplaats voor Isaac Babadi. Het grote talent mag uitgerekend tegen Feyenoord, de club die hem begeerde, laten zien waarom PSV hem dolgraag wilde behouden. Ook Tillman lijkt te profiteren van de absentie van het duo. Jerdy Schouten is eveneens op het middenveld nodig, waardoor André Ramalho in het hart van de defensie staat.

Wedden

Meer odds

De opstelling van PSV kent verder weinig verrassingen. Guus Til keert terug na een blessure, maar een basisplaats komt te vroeg. Johan Bakayoko, Hirving Lozano en Eredivisie-topscorer Luuk de Jong moeten de verdediging van Feyenoord problemen gaan bezorgen. Als de Eindhovenaren de topper weten te winnen, dan wordt het gat dertien punten. De aftrap in het Philips Stadion is zondag om 14.30 uur.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lozano