Dijkhuizen reageert op opvallende onthullingen: 'Helaas loopt hij hier nog rond'

Dijkhuizen reageert op opvallende onthullingen: 'Helaas loopt hij hier nog rond'

16 maart - 21:31
42

Marinus Dijkhuizen heeft zich uitgelaten over de opvallende situatie rondom Yassin Ayoub. De middenvelder mag niet eens meer meetrainen met het eerste elftal van Excelsior. Volgens Dijkhuizen heeft Ayoub genoeg kansen gekregen.

Vrijdag deed Ayoub een boekje open over zijn situatie bij Excelsior. Zo heeft hij geen contact meer met Dijkhuizen en loopt hij geïsoleerd op de club rond. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk wordt Dijkhuizen gevraagd naar die teksten. "Ayoub heeft vorig jaar twee, drie, vier kansen gehad. Hij heeft die niet gepakt en was daarna niet meer welkom", zegt de Excelsior-coach tegen ESPN. "Hij loopt hier helaas nog steeds rond, omdat hij niet is weggekomen."

Verslaggever Hans Kraay junior herhaalt de laatste zin van Dijkhuizen vervolgens nog een keer. "Nou ja, het is ook voor hem 'helaas', toch? Hij speelt heel het jaar niet. Hij is een goede speler geweest en misschien is hij dat nog steeds, maar hij heeft de laatste jaren heel weinig gespeeld. Het is dan zonde dat hij hier dit jaar nog rondloopt. Hij wist dat hij geen kans meer had om hier te spelen."