Kraay confronteert Eredivisie-trainer: 'Je krijgt dan 1,25 miljoen euro bonus hè?'

Kraay confronteert Eredivisie-trainer: 'Je krijgt dan 1,25 miljoen euro bonus hè?'

17 maart - 11:05
86

Voor René Hake lonkt een behoorlijke bonus, weet Hans Kraay Junior. Volgens de analist kan de trainer van Go Ahead Eagles 1,25 miljoen euro bijschrijven als hij zich met de Deventenaren kwalificeert voor de play-offs. 

Hake zit zondagochtend aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie, evenals vaste gast Kraay junior. Laatstgenoemde confronteert de succestrainer van Go Ahead met zijn mogelijke financiële opsteker. "René krijgt 1,25 miljoen op zijn bankrekening gestort als hij zich kwalificeert voor de play-offs, hè?", vraagt de analist en presentator. 

Hake ontkent noch bevestigt de uitspraak van Kraay, die vervolgens vraagt wat 'het geheim' is van Go Ahead, dat op dit moment zevende staat in de Eredivisie. "Een geheim is er niet echt, denk ik", vertelt hij. "Het gaat vooral om de manier waarop met elkaar samenwerkt. Dat geldt binnen de hele club. Het klikt enorm goed tussen de staf en de spelersgroep. Het geeft heel veel dynamiek en energie om met elkaar te werken, dat leidt ook tot goede resultaten. Dat zijn dingen die bij elkaar komen."

Go Ahead steekt inmiddels in een wat mindere vorm. De laatste twee wedstrijden, waaronder het bezoek aan Heracles Almelo van afgelopen vrijdag, gingen verloren. 

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!