'Bayern is wachten beu en legt door Real Madrid begeerde verdediger deadline op'

'Bayern is wachten beu en legt door Real Madrid begeerde verdediger deadline op'

24 maart - 23:59 Laatste update: 25 maart - 00:10
15

Bayern München heeft Alphonso Davies een deadline gegeven. Uiterlijk volgende week wenst de club een reactie van de linkervleugelverdediger op het contractvoorstel, zo meldt Sky Sports.

Bayern zou Davies een aanbieding hebben gedaan die de linksback tot medio 2029 aan de club zou binden, en waarin hij veertien miljoen euro per jaar zou kunnen verdienen. Davies en zijn management zouden echter mikken op een bedrag van twintig miljoen euro per jaar.

Mocht Davies het aanbod weigeren, dan zou Der Rekordmeister over willen gaan op een verkoop. Real Madrid zit op het vinkentouw, maar zou huiverig zijn voor het betalen van een transfersom van vijftig miljoen euro. De Madrilenen hopen de prijs zoveel mogelijk te drukken.

Davies loopt in de zomer van 2025 uit zijn contract bij Bayern. De Duitse club wil dolgraag met de 23-jarige back verder. "We hebben Alphonso een heel concreet aanbod gedaan, waarmee we laten zien dat we hem waarderen", sprak Max Eberl onlangs al uit tegen BILD. "Op een gegeven moment moet je dan ja of nee zeggen." Het geduld in München lijkt nu echter op te raken, gezien de deadline die de club heeft opgesteld.