Real en City staan voor waanzinnige kraker: voorspel de winnaar voor €50!

Real en City staan voor waanzinnige kraker: voorspel de winnaar voor €50!

9 april - 16:00

ADVERTORIAL - Real Madrid ontvangt dinsdagavond Manchester City en daarmee wordt de Europese week op geweldige wijze afgetrapt. The Citizens maakten in het weekend gehakt van Aston Villa, maar treffen in Madrid een ploeg die altijd boven zichzelf uitstijgt in het miljardenbal. TOTO heeft voor nieuwe spelers een speciale actie: voorspel de winnaar van dit duel voor 50x je inleg!

Twee Europese giganten

Manchester City zal zich geen underdog voelen wanneer de reis naar de Spaanse hoofdstad wordt gemaakt: de ploeg van Pep Guardiola strijdt nog altijd volop mee om de titel in Engeland en is bovendien de huidige houder van de Champions League-beker. In het vorige seizoen werd Internazionale met 1-0 aan de kant geschoven en er lijkt nog geen sleet te zitten in de Engelse voetbalmachine.

Goede herinneringen voor City

Real Madrid is echter wellicht de zwaarste tegenstander die City had kunnen loten: de Koninklijke zijn ongeëvenaard in de Champions League en wisten al veertien keer het toernooi te winnen. Ter vergelijking: AC Milan staat op de tweede plaats met 'slechts' zeven overwinningen. In het vorige seizoen trof Real Madrid al City in de halve finales. Na een 1-1 gelijkspel ging de recordkampioen met 4-0 onderuit in het Etihad Stadium. Zonder doelman Ederson en een stroeve Erling Haaland is het echter lastig te zeggen wie deze keer de favoriet is. 

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Real Madrid - Manchester City en zet in op 'Resultaat: Real Madrid / Manchester City'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de promotie niet! De maximale inleg bedraagt €1. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet jouw gekozen team te winnen? Dan pak je €50! Zie je een andere uitkomst? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.