Het PSG van Mbappé of Barça van Frenkie in CL: pak €50 bij juist gekozen winnaar!

Het PSG van Mbappé of Barça van Frenkie in CL: pak €50 bij juist gekozen winnaar!

10 april - 13:00 Laatste update: 16:13

ADVERTORIAL - Na het Champions League-geweld van dinsdag staan er donderdag ook weer twee mooie affiches op het programma. Paris Saint-Germain ontvangt het FC Barcelona van Frenkie de Jong. TOTO heeft voor nieuwe spelers een speciale actie: voorspel de winnaar van dit duel voor 50x je inleg!

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Paris Saint-Germain - FC Barcelona en zet in op 'Resultaat: PSG / Barcelona'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de promotie niet! De maximale inleg bedraagt €1. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet jouw gekozen team te winnen? Dan pak je €50! Zie je een andere uitkomst? Dan verlies je maximaal €1. Klik hier om de welkomstactie te spelen!

Mbappé tegen toekomstige aartsrivaal?

In de Ligue 1 Kylian Mbappé tegenwoordig niet altijd meer zeker van zijn basisplaats, maar de Champions League zeker wel. Van de aanvoerder van de Fransen is bekend dat hij zijn contract niet gaat verlengen in Parijs en dat Real Madrid de club is die de grootste kans maakt op zijn handtekening. Laten Mbappé en PSG nu net Barcelona treffen, de aartsrivaal van De Koninklijke. Geeft dit Mbappé een extra boost?

The return of Frenkie

Bij PSG keert Mbappé dus terug in de basis, maar ook Barcelona heeft een mooie opsteker gekregen. Frenkie de Jong zit na zijn enkelblessure weer bij de selectie en kan volgens Spaanse media zelfs in de basis starten. Daarnaast zijn ook Andreas Christensen en Pedri weer beschikbaar na afwezigheid. Maken deze drie net het verschil?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.