'Nieuw incident de druppel in Breda: NAC-recidivist heeft laatste duel gespeeld'

'Nieuw incident de druppel in Breda: NAC-recidivist heeft laatste duel gespeeld'

9 april - 15:50
13

Patriot Sejdiu heeft zeer waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor NAC gespeeld. Dat meldt BN De Stem. De vleugelaanvaller is de laatste weken meerdere malen betrokken geraakt bij opstootjes, zowel met teamgenoten als met fans. De Bredase club is er nu klaar mee. 

Sejdu kreeg het vorige week donderdag aan de stok met teamgenoot Cuco Martina. Dat incident is voor NAC de druppel. Tegen FC Groningen, afgelopen zondag, was hij al niet van de partij. Voorlopig hoeft hij nergens meer op te rekening. 

De beslissing van NAC gaat allerminst over één nacht ijs, want de club is zich bewust van het feit dat de speler over kwaliteiten beschikt die goed gebruikt kunnen worden. 'Hoewel zijn trainer Jean-Paul van Gastel tijd en moeite heeft geïnvesteerd om de van Malmö FF gehuurde linkspoot beter te begrijpen, stapelen de incidenten zich in razendsnel tempo op', zo is te lezen. 

Vorige maand moest hij van NAC publiekelijk sorry zeggen, nadat hij ruzie had gezocht met de eigen fans. Zij waren boos omdat Sejdu wel heel erg langzaam naar de kant liep na een wissel. Het opstootje met captain Martina is de druppel die de emmer heeft doen laten overlopen.