'Opsteker voor Vitesse: Feyenoord-aanwinst en onruststoker Hadj Moussa weer fit'

'Opsteker voor Vitesse: Feyenoord-aanwinst en onruststoker Hadj Moussa weer fit'

9 april - 16:25 Laatste update: 16:28
60

Vitesse kan weer beschikken over Anis Hadj Moussa, aldus De Gelderlander. De Algerijnse dribbelaar, wiens professionalieit vorige week hardop in twijfel werd getrokken door zowel trainer Edward Sturing als teamgenoot Melle Meulensteen, maakt normaal gesproken deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met PSV van komende zaterdag. 

Het was voor de 22-jarige Hadj Moussa een zeer roerige week. De vleugelaanvaller kwam eerst met Feyenoord tot overeenstemming over een transfer in de zomer, om zich vervolgens ziek te melden bij Vitesse. Dat deed hij echter veel en veel te laat. Met die actie zette hij behoorlijk wat kwaad bloed bij Sturing en Meulensteen. 

Hadj Moussa moest de verloren derby tegen NEC uiteindelijk vanwege darmklachten aan zich voorbij laten gaan. Nu is hij daarvan dus hersteld. De drievoudig international speelde tot dusver tien wedstrijden voor Vitesse, waarin hij goed was voor twee goals en twee assists.

Feyenoord, dat 3,5 miljoen euro betaalt aan zijn eigenlijke werkgever Patro Eisden, legde Hadj Moussa vast tot juli 2029. Voordat hij aansluit in Rotterdam, staat hij eerst nog voor de schier onmogelijke opgave om Vitesse van degradatie te behouden.