Feyenoord maakt bekeruitreiker bekend: 'Trots en vereerd dat ik ben gevraagd'

Feyenoord maakt bekeruitreiker bekend: 'Trots en vereerd dat ik ben gevraagd'

10 april - 07:45
85

Regi Blinker zal Feyenoord de KNVB Beker aanreiken, mochten de Rotterdammers de finale winnen van NEC. Dat maakt Feyenoord bekend op de clubkanalen. 

"Ik volg Feyenoord nog altijd op de voet en kijk ook dit seizoen met veel plezier naar de wedstrijden", reageert de verheugde Blinker op de website van Feyenoord. "Ik ben dan ook enorm trots en vereerd dat ik voor deze prijsuitreiking ben gevraagd, maar om de rol te kunnen vervullen zal Feyenoord natuurlijk eerst de wedstrijd nog moeten winnen."

Dat wordt volgens de 54-jarige Blinker, die dertig jaar geleden basisspeler was bij Feyenoord in de bekerfinale tegen NEC van het seizoen 1993-1994 (2-1 winst), een moeilijke opgave. "Dat zal niet makkelijk worden aangezien ze met NEC een ploeg in vorm treffen. Maar hopelijk gaat het ze lukken, want ik weet zelf hoe geweldig het is deze prijs met Feyenoord te winnen. Dat blijft je altijd bij."

Blinker speelde in totaal meer dan 300 wedstrijden voor Feyenoord. Met de club uit Rotterdam won hij in de jaren negentig zes prijzen: het landskampioenschap in 1992-1993, de Nederlandse Super Cup in 1991 en vier keer de KNVB Beker (1991, 1992, 1994, 1995).