Rob Jansen: 'Club die we met Kuyt, Koeman, Larsson en Bergkamp kopen is gekozen'

Rob Jansen: 'Club die we met Kuyt, Koeman, Larsson en Bergkamp kopen is gekozen'

10 april - 10:49
58

Rob Jansen heeft in de podcast KieftJansenEgmondGijp een update gegeven over de club die hij met een groepje oud-voetballers wil kopen. Volgens de oud-spelersmakelaar is er inmiddels een Engels team gekozen en lopen nu de gesprekken over de officiële overname.

"Er is niet heel erg veel gebeurd qua financiën. De club is inmiddels wel gekozen. Alleen kan ik er nog niet zo heel veel over zeggen", vertelt Jansen in de podcast. De vrienden en tafelgenoten van de spelersmakelaar krijgen hem echter toch zo ver om een tipje van de sluier op te lichten. "Als ik zeg waar gaat iedereen zoeken natuurlijk, maar het is een leuke stad. In Londen is het in ieder geval dus niet." Jansen gaf eerder al aan dat het een traditieclub werd in een kleine gemeenschap.

Jansen maakte eind februari bekend dat het plan bestond om met oud-voetballers een club te kopen. Een groepje met Ronald Koeman, Henrik Larsson, Dirk Kuyt, Dennis Bergkamp en Jansen zelf zou in Engeland eigenaar van een club willen worden. "Larsson zou hoofdcoach willen worden. Bergkamp gaat de academie opzetten. En Koeman komt ook over om zijn dingen te doen", vertelde Jansen eerder over de taakverdeling.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: