Mbappé kan Real-fans alvast warm maken met hoofdrol tegen rivaal Barcelona

Mbappé kan Real-fans alvast warm maken met hoofdrol tegen rivaal Barcelona

10 april - 17:00

ADVERTORIAL - Na de krakers van dinsdag staat vanavond een volgende topwedstrijd op de agenda: Paris Saint-Germain ontvangt FC Barcelona in de Champions League. De twee ploegen ontmoetten elkaar al eerder in de knock-out fase van het toernooi en de Parijzenaren willen revanche nemen via Kylian Mbappé. De Uitblinker van Unibet richt zich deze keer op de veelbesproken topspits van Frankrijk!  

Mbappé on fire ondanks wissels

De transferperikelen rondom Mbappé houden de voetballerij al een jaar of twee steevast bezig. Deze zomer lijkt er echter eindelijk schot in de zaak te komen en lijkt de overstap naar Real Madrid onvermijdelijk. PSG strafte de laatste weken de spits vanwege zijn naderende vertrek: in zeven wedstrijden stond Mbappé slechts één keer de volle negentig minuten op het veld, de rest van de wedstrijden werd de spits gewisseld.

Het moyenne van de topspits blijft echter indrukwekkend: met 24 doelpunten en zes assists in 26 wedstrijden is de speler bij meer dan een goal per wedstrijd betrokken, terwijl hij slechts tachtig procent van de tijd op het veld staat. In de Champions League staat de teller op zes goals. Mbappé zal in 2017 als speler van AS Monaco aandacht hebben gekeken naar de achtste finale tussen Barça en PSG in 2017, toen de Catalanen met een 6-1 overwinning een 4-0 nederlaag goedmaakten. Het is nu aan Mbappé om, als toekomstig speler van Real, een volgende remontada van Barça te voorkomen. 

Zo werkt de Uitblinker

De Uitblinker is een actie van Unibet waarbij de bookmaker een odd flink verhoogt richting een belangrijke wedstrijd. Deze keer is de Uitblinker een treffer van Mbappé tegen Barcelona. Bij Unibet krijg je maar liefst 2.50 keer je inleg! Normaliter ligt deze odd rond de 1.90. De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers, zowel oud als nieuw, en bedraagt een maximale inzet van maar liefst €15!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.