'Verlenging Ramos lijkt uitgesloten: verdediger heeft twee droombestemmingen'

'Verlenging Ramos lijkt uitgesloten: verdediger heeft twee droombestemmingen'

10 april - 17:18 Laatste update: 17:23
8

Het lijkt er steeds meer op dat Sergio Ramos na dit seizoen vertrekt bij Sevilla. Dat meldt Mundo Deportivo. Volgens het Spaanse medium ligt de toekomst van de oud-Real Madrid-verdediger in de Verenigde Staten of in Saudi-Arabië.

'Ramos heeft zijn zaakwaarnemer opdracht gegeven om de markt te verkennen', schrijft MD. De vertegenwoordiger van Ramos zou al naar de Verenigde Staten gereisd zijn om met verschillende MLS-clubs te praten. De wens van de Spanjaard is dan ook om richting Amerika óf de Saudi Pro League te verkassen. Een dienstverband in één van deze competities stond oorspronkelijk vorig seizoen al op de planning. Toen kwam zijn oude liefde Sevilla echter om de hoek kijken.

Het contract van Ramos in Sevilla loopt komende zomer af en een langer verblijf lijkt uitgesloten. Sevilla weigert niet te onderhandelen over de verlenging, maar de club maakt momenteel een drastische economische herschikking door. Ramos zou daarom flink in moeten leveren.

Ramos maakt met Sevilla een zeer teleurstellend seizoen door. De club staat momenteel veertiende, en heeft slechts drie punten meer dan nummer zeventien Celta de Vigo.