Wellenreuther lijkt Feyenoord-exit in te luiden en reageert op PSV-interesse

Wellenreuther lijkt Feyenoord-exit in te luiden en reageert op PSV-interesse

14 april - 17:20 Laatste update: 17:52
62

Timon Wellenreuther lijkt bezig aan zijn laatste weken als doelman van Feyenoord. In gesprek met ESPN laat het PSV-doelwit weten dat hij volgend jaar de eerste keus wil zijn.

"Ik ben geen keeper die graag op de bank zit", benadrukt Wellenreuther, nadat hij zijn doel schoon wist te houden tegen Fortuna Sittard (0-1). "Soms moet je het accepteren, maar volgend jaar wil ik eerste keeper zijn." Op de vraag of hij volgend seizoen ergens eerste doelman is, antwoordt Wellenreuther bevestigend.

Wellenreuther zal volgende week in de bekerfinale tegen NEC in elk geval onder de Feyenoord-lat staan, ook al is Justin Bijlow weer wedstrijdfit. Door de terugkeer van de achtvoudig Oranje-international dreigt de 28-jarige Duitser op lange termijn echter weer op het tweede plan te belanden. Dat ziet hij niet zitten.

Dat PSV interesse zou hebben, lijkt voor Wellenreuther niet helemaal nieuw. "Ik hoor dingen, maar ik weet het niet." De Eindhovenaren zoeken vervanging voor tweede doelman Joël Drommel, terwijl een vertrek van Walter Benítez ook niet uitgesloten is.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal met Willie Overtoom: