Kogel door de kerk: KKD-club herintroduceert definitief het traditionele logo

Kogel door de kerk: KKD-club herintroduceert definitief het traditionele logo

8 mei - 12:18
40

De Graafschap speelt vanaf volgend seizoen definitief met het traditionele logo op de borst. De leden van Vereniging Betaald Voetbal De Graafschap hebben massaal gestemd, wat leidde tot de herintroductie van het traditionele logo.

Een aantal seizoenen geleden speelde De Graafschap nog met het logo zoals het aankomend seizoen zal worden. Daarmee zullen de donkerblauwe strepen verdwijnen en plaatsmaken voor de plaatsnaam Doetinchem. De club uit de Achterhoek is enorm trots blijkt uit de aankondiging op onder meer social media.

'Aangenomen!', zo begon de club vol trots. 'In grote meerderheid hebben de leden van de Vereniging Betaald Voetbal De Graafschap ingestemd met het wijzigen van het logo. Per volgend seizoen is ons logo terug!', klonk het.

Interim-voorzitter Jacqueline Gerritsen van De Graafschap reageerde op de wijziging van het logo. "Het was een historische avond. Een aanpassing van het logo komt tenslotte niet zo vaak voor. Het leefde ook bij onze leden, de opkomst was hoger dan normaal. Het gesprek over de wijziging is in een positieve sfeer verlopen, met daarbij enkele vragen. In grote meerderheid hebben de leden ingestemd met het nieuwe logo. Het was een mooie avond voor onze club."