'PSV haalt twee spelers terug en wijst één van hen direct de uitgang'

'PSV haalt twee spelers terug en wijst één van hen direct de uitgang'

30-04-2016 07:29
5

PSV krijgt Rai Vloet na het lopende seizoen terug. De aanvallende middenvelder annex aanvaller werd verhuurd aan SC Cambuur, waar hij in de tweede seizoenshelft geen potten kon breken. Ook Marcel Ritzmaier (verhuurd aan NEC Nijmegen) keert normaal gesproken terug.

Vloet kijkt in het Eindhovens Dagblad met gemengde gevoelens terug op zijn periode in Leeuwarden. "Ik hoor nu bij Cambuur dus natuurlijk hoop ik dat ze erin blijven, maar ik wil ook dat PSV kampioen wordt", vertelt de hoofdpersoon, die nog twee duels voor de boeg heeft met Cambuur. Hij heeft er flink de 'p' in bij Cambuur. "Misschien speelde wel mee dat ik baalde van mijn persoonlijke situatie."

"Ik speel weinig. Of ik dit seizoen nog in actie kan komen, is even afwachten. Na de winterstop is het niet gelopen zoals ik wilde, daar kunnen we duidelijk en kort over zijn", aldus Vloet, die in de voorbereiding terugkeert bij PSV. "Daarna kijken we wel of ik mijn kans krijg of wat het beste is voor de toekomst." Vloet wordt mogelijk opnieuw verhuurd, terwijl voor Ritzmaier de uitgang lonkt.