Cocu: Als hij ook vertrekt, hoop ik dat we versterking kunnen aantrekken

Cocu: "Als hij ook vertrekt, hoop ik dat we versterking kunnen aantrekken"

20-01-2017 15:11
6

De kans bestaat dat er bij PSV nog wat gaat veranderen aan de samenstelling van de selectie. Voor een groot deel is dat afhankelijk van Florian Jozefzoon.

De aanvaller mag vertrekken, maar heeft nog geen nieuwe club gevonden. Als Jozefzoon in de laatste anderhalve week van de zomerse transferperiode alsnog wat vindt, hoopt Cocu op actie van technisch manager Marcel Brands. Hij moet een speler met hetzelfde profiel als Jozefzoon zien te vinden.

"We zijn in de markt aan het kijken waar we ons kunnen versterken. Dat is niet makkelijk in de winter. Maar als hij ook vertrekt, hoop ik dat we versterking kunnen aantrekken", aldus Cocu over Jozefzoon en mogelijke transfers volgens Voetbal International.

In de eigen selectie ziet Cocu geen opties. "Beto (op weg naar Gremio, red.) was een van de weinigen die dat op korte termijn had kunnen invullen. We hebben wel talenten in de jeugd op die positie, maar die zijn meer als Zinchenko en Ramselaar; types die de positie op een vrije manier invullen. Dus geen échte buitenspelers die er nu al klaar voor zijn."