Vertrek bij Heerenveen lijkt in de maak: Ze mogen wel haast maken

Vertrek bij Heerenveen lijkt in de maak: "Ze mogen wel haast maken"

03-03-2017 22:34
3

De kans is groot dat Henk Veerman bezig is aan zijn laatste maanden in het shirt van sc Heerenveen. Het contract van de lange aanvaller loopt komende zomer af en Heerenveen heeft een optie om de verbintenis met één jaar te verlengen nog altijd niet gelicht. 

Veerman noemt zijn situatie 'moeilijk'. "Ze hebben tot 1 april om iets te doen met me en anders ben ik transfervrij", aldus de Volendammer voor de camera van FOX Sports. "Ik wacht nu gewoon af. Er is mij verteld dat ze 'm niet gingen lichten, dus er verandert voor mij niet veel. Ik verwacht ook niet dat ze hem gaan lichten. Mochten ze dat wel doen, dan mogen ze wel haast maken."

De targetman zit dit seizoen vaak op de bank in Friesland. Of hij graag wil blijven? "Met een goed verhaal van de trainer sta je er heel anders in, met het oog op volgend seizoen. Dit is natuurlijk een fantastische club, met fantastische supporters. Of ik nu een goed verhaal krijg van de trainer? Daar moeten we het nog even over hebben ja..."

Vrijdagavond was Veerman - opnieuw als invaller - trefzeker tijdens het thuisduel met Go Ahead Eagles. De clash in het Abe Lenstra Stadion eindigde uiteindelijk in een gelijkspel.