Lukaku is eruit: Ik wil gewoon mezelf verbeteren en ik weet waar ik dat wil doen

Lukaku is eruit: "Ik wil gewoon mezelf verbeteren en ik weet waar ik dat wil doen"

06-06-2017 10:11
12

Romelu Lukaku heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd bij Everton gespeeld. De aanvaller droomt van een transfer deze zomer. Tegenover Het Nieuwsblad gaf hij een stand van zaken over een mogelijk vertrek.

De afgelopen weken toonden Chelsea en Manchester United interesse in Lukaku. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola mag nu vol aan de bak. "Ik weet wat er gaande is, maar ik laat mijn zaakwaarnemer dat afronden. Uiteindelijk neem ik wel de beslissing", aldus Lukaku na afloop van de vriendschappelijke interland tussen België en Tsjechië van maandagavond.

Maandag werd bekend dat Bayern München ook denkt aan Lukaku, maar de aanvaller lijkt liever in Engeland te willen blijven. Hoewel hij zich er niet expliciet over uitlaat, lijkt Lukaku zijn beslissing te hebben genomen.

"Ik wil mezelf verbeteren en erop vooruitgaan. Het liefste wil ik de Champions League spelen en de Premier League een paar keer winnen. Ik wil niet op het niveau blijven waar ik nu ben. Ik wil gewoon mezelf verbeteren en ik weet waar ik dat wil doen."