'De toegevoegde waarde bij Feyenoord staat niet ter discussie, maar..'

'De toegevoegde waarde bij Feyenoord staat niet ter discussie, maar..'

21-06-2017 08:59
13

Een eventuele terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord is niet te vergelijken met de terugkeer van Dirk Kuyt. Dat zegt zaakwaarnemer Rob Jansen. De spelersmakelaar denkt dat beide spelers andere kwaliteiten hebben.

"Robin van Persie is Robin van Persie", zegt hij tegen de NOS. "Natuurlijk is hij een totaal ander mens dan Dirk Kuyt, daarom zal zijn rol anders zijn. Het is een enorm mooie voetballer met een enorme geschiedenis bij de club. De toegevoegde waarde staat niet ter discussie, maar hij speelt een totaal andere rol. Zijn kracht kan ook zijn verschijning zijn. Zijn binnenkomst in De Kuip en zijn invloed in de kleedkamer. Dát was de kracht van Kuyt."

Jansen sluit niet uit dat Van Persie, nu nog spits van Fenerbahçe, terugkeert naar Rotterdam-Zuid. Deze week verscheen het gerucht dat Feyenoord een rentree van Van Persie ziet zitten. "Of het gaat gebeuren? Dat weet ik niet. Het zou me niet verbazen als hij de romantiek van een terugkeer zou inzien. Als zijn management medewerking verleent, is dat niet uitgesloten."