Keizer roept Dijks weer op en laat middenvelder debuteren in wedstrijdselectie

Keizer roept Dijks weer op en laat middenvelder debuteren in wedstrijdselectie

13-12-2017 15:53
37

Noussair Mazraoui maakt woensdag zijn debuut in de wedstrijdselectie van Ajax. De Amsterdamse club, die het in eigen huis opneemt tegen Excelsior, laat dat weten via de officiële kanalen. Mazraoui is als extra middenvelder toegevoegd aan de negentienkoppige selectie van trainer Marcel Keizer. 

Het is voor de twintigjarige speler de eerste keer dat hij in de selectie zit voor een officieel Ajax-duel. In de Jupiler League kwam Mazraoui dit seizoen veertien keer in actie namens Jong Ajax. Hij scoorde vier keer.

Lasse Schöne is geschorst voor het thuisduel met Excelsior. Vleugelverdediger Mitchell Dijks is weer fit en is door Keizer geselecteerd. Amin Younes ontbreekt, net als Benjamin van Leer, Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Vaclav Cerny.

De volledige wedstrijdselectie
Andre Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Deyovaisio Zeefuik, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Frenkie de Jong, Siem de Jong, Noussair Mazraoui, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Justin Kluivert en Dennis Johnsen