'Vertrek nu wél bespreekbaar: United en PSG horen vraagprijs van 60 miljoen'

'Vertrek nu wél bespreekbaar: United en PSG horen vraagprijs van 60 miljoen'

06-04-2018 09:44
16

Manchester United mag hopen op de komst van Alex Sandro. Juventus zal niet langer een stokje steken voor een vertrek van de 27-jarige linksback, al heeft hij wel een aardig prijskaartje.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Vorige zomer was Chelsea nog in de markt voor Sandro, maar voor Juventus was een vertrek toen onbespreekbaar. De Oude Dame was Dani Alves en Leonardo Bonucci al kwijtgeraakt en wilde niet nog een basisspeler zien vertrekken. Om die reden werd naar verluidt zelfs een bod van zeventig miljoen euro afgewezen.

Een jaar later hangt de vlag er anders bij in Turijn, weet de Italiaanse sportkrant. Hoewel Sandro nog steeds een vaste waarde is in de ploeg van coach Massimiliano Allegri, zal Juventus een nieuw avontuur van de Braziliaan niet langer dwarsbomen. Wel moet worden voldaan aan de vraagprijs van zestig miljoen euro. Mogelijk kan dat bedrag nog oplopen.

Manchester United zou de belangrijkste kandidaat zijn om Sandro over te nemen, maar de interesse van Paris Saint-Germain kan een transferstrijd ontketenen.