'Mourinho heeft ontevreden bankzitter: aanvaller overweegt United-vertrek'

'Mourinho heeft ontevreden bankzitter: aanvaller overweegt United-vertrek'

10-04-2018 08:06
13

Marcus Rashford raakt meer en meer ontgoocheld met zijn rol bij Manchester United. De twintigjarige aanvaller denkt zelfs na over een vertrek als José Mourinho ook volgend seizoen de manager is op Old Trafford.

Rashford begon slechts in vijf van de laatste zestien wedstrijden in de basis en die reserverol is hij inmiddels meer dan zat, meldt The Daily Mirror. De Engels international is in het bijzonder gefrustreerd omdat hij in de stadsderby tegen Manchester City van zaterdag pas acht minuten voor tijd mocht invallen.

De komst van Alexis Sánchez in januari heeft de kansen van Rashford bovendien geen goed gedaan. Als het jeugdproduct van United al mag starten van Mourinho, is dat vaak aan de rechterkant. Hoewel Rashford The Red Devils trouw wil blijven, zet de huidige situatie hem aan het denken. Als Mourinho blijft, zou Rashford zijn heil wel eens ergens anders kunnen zoeken.

Rashford was vorige maand nog de reden van een rel tussen Frank de Boer en Mourinho. De Nederlander vond het jammer dat de aanvaller weinig kansen kreeg, waarop hij door de Portugees met de grond gelijk werd gemaakt.