'Peperdure Van Gaal-aankoop wijst aanbieding af en wil weg uit Manchester'

'Peperdure Van Gaal-aankoop wijst aanbieding af en wil weg uit Manchester'

10-04-2018 15:22
31

Anthony Martial is ongelukkig bij Manchester United en wil de club komende zomer verlaten. RMC Sport meldt dat dinsdag. Martial (22) stond dit seizoen slechts zestien keer in de basis in de Premier League. 

Manager José Mourinho zet Martial regelmatig op de bank. Tien keer moest de voormalig speler van AS Monaco en Olympique Lyon invallen. Martial baalt van de situatie en wil volgens RMC naar een andere club verkassen. 

Martial heeft op Old Trafford nog een contract tot medio 2019. United beschikt over een eenzijdige optie en kan de verbintenis van de international met één jaar verlengen. The Red Devils hebben onlangs een gesprek gevoerd met het management van Martial, in een poging om de aanvaller tot 2023 te binden. Die aanbieding is direct van tafel geveegd. 

Diverse clubs zouden interesse hebben in Martial. Met name Juventus wordt genoemd als mogelijke bestemming voor de Fransman. Ook Tottenham Hotspur en Atlético Madrid hebben belangstelling voor de aanvaller, die in 2015 door toenmalig manager Louis van Gaal werd aangeschaft voor ongeveer 60 miljoen euro. 

Lees ook: 'Mourinho heeft ontevreden bankzitter: aanvaller overweegt United-vertrek'