'Ajax heeft Magallan nu echt binnen, transfersom kan flink oplopen door bonussen'

'Ajax heeft Magallan nu echt binnen, transfersom kan flink oplopen door bonussen'

Gepubliceerd: maandag 21 mei 2018 om 09:15ma 21-05-2018 om 09:15

Ook in Argentinië wordt gemeld dat Ajax en Boca Juniors een akkoord hebben bereikt over de transfer van Lisandro Magallan (24). Volgens het radiostation Cross Continental valt de transfersom echter hoger uit dan eerder werd geschreven. 

Eind vorige week wist De Telegraaf al te melden dat Ajax en Boca tot een akkoord zijn gekomen wat betreft de overgang van de verdediger. Het medium schreef over een transfersom van acht miljoen euro, die door bonussen nog kon oplopen. Cross Continental meldt nu dat het gaat om een transfersom van 9,5 miljoen euro. Volgens De Telegraaf wordt dat bedrag alleen bereikt wanneer alle opgenomen bonussen ook geactiveerd worden. 

Dat beide clubs tot een akkoord zouden komen, was al langer duidelijk. Vorige week werd de bekendmaking van de transfer al in Nederland én Argentinië aangekondigd door media. De verwachting is dat dinsdag of woensdag de deal officieel beklonken zal worden. Volgens De Telegraaf gaat de Argentijnse centrale verdediger een contract voor vijf jaar tekenen in Amsterdam. 

Eerder wist Ajax al Zakaria Labyad, Perr Schuurs en Hassane Bandé te strikken als aankopen voor het komende seizoen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws