Update: 'Summerville aan de slag bij Dordrecht, donderdag eerste training'

Update: 'Summerville aan de slag bij Dordrecht, donderdag eerste training'

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 15:25wo 12-12-2018 om 15:25

Crysencio Summerville is welkom bij FC Dordrecht. Het zeventienjarige talent is geschorst door Feyenoord en speelt vanaf de winterstop mogelijk in de Keuken Kampioen Divisie.

"Crysencio is bij ons van harte welkom. Een groot talent met veel kwaliteit. Daarop beoordelen we hem. Zo'n jongen moet je omarmen en niet blijven herinneren aan wat er is gebeurd", zegt Peter Drijver, technisch directeur van FC Dordrecht, tegen het Algemeen Dagblad.

"Voor maandag staat een afspraak gepland met zijn zaakwaarnemer en vader, maar pas als Feyenoord groen licht heeft gegeven voor de verhuur aan FC Dordrecht."

Summerville ging twee weken geleden met een familielid zijn ploeggenoot Mats Knoester te lijf. Hij werd vervolgens geschorst door Feyenoord, kreeg een taakstraf en zal worden verhuurd. Giovanni van Bronckhorst verwees woensdag, toen hij werd gevraagd naar een mogelijke verhuur van Summerville, naar technisch directeur Martin van Geel.

Update 12-12, 15:24 uur: Crysencio Summervile maakt het seizoen inderdaad af bij FC Dordrecht, zo meldt RTV Rijnmond. Volgens de regionale omroep traint het 17-jarige Feyenoord-talent donderdag voor het eerst mee bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws