Gewilde Peterson kan wintertransfer maken: Ik weet dat ze in gesprek zijn

Gewilde Peterson kan wintertransfer maken: "Ik weet dat ze in gesprek zijn"

10-12-2018 11:05
36

De fans van Heracles Almelo lijken serieus rekening te moeten houden met een snel afscheid van Kristoffer Peterson. Heracles is met AEK Athene in gesprek over een transfer, bevestigt de Zweedse aanvaller. 

FOX Sports-presentator Toine van Peperstraten kwam zondag met het nieuws dat AEK in de markt is voor Peterson. De international bevestigde het gerucht in gesprek met De Telegraaf. "Ik weet dat de clubs erover in gesprek zijn, maar het ligt niet in mijn handen. Ik weet eigenlijk nog helemaal niks. Niet over de omstandigheden, niet over het contract en dat speelt allemaal een rol."

"Ik heb een gezin met een zoontje en een tweede zoontje onderweg, dus ik moet naar het hele plaatje kijken. Eerst en vooral focus ik me op mijn sportieve prestaties."

Peterson (23) maakte dit seizoen negen doelpunten namens Heracles. Zijn contract loopt medio 2019 af. "Maar de club heeft een optie voor een extra jaar. Je moet de club vragen wat ze willen. Het is wel zo dat ze in de winter het meeste geld voor mij kunnen krijgen, omdat ik bij het lichten van die optie in de zomer nog maar één jaar contract heb."

Lees ook: Van Peperstraten heeft transfernieuws: 'Peterson bezig aan laatste wedstrijden'

No Poll