Van Peperstraten heeft transfernieuws: 'Peterson bezig aan laatste wedstrijden'

Van Peperstraten heeft transfernieuws: 'Peterson bezig aan laatste wedstrijden'

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 11:19zo 09-12-2018 om 11:19

Laatste update: zondag 9 december 2018 om 11:39zo 09-12-2018 om 11:39

Heracles Almelo dreigt topscorer Kristoffer Peterson op zeer korte termijn kwijt te raken. Volgens FOX Sports-presentator Toine van Peperstraten is het Griekse AEK Athene, dit seizoen tegenstander van Ajax in de Champions League, zeer geïnteresseerd.

Peterson loopt uit zijn contract, maar Heracles heeft een eenzijdige optie om de verbintenis met één jaar te verlengen. Van Peperstraten sluit echter niet uit dat de Almeloërs deze winter al besluiten om een transfersom voor de Zweed te incasseren. "Er is veel belangstelling voor hem, al weken", laat de presentator weten vanuit de Galgenwaard, waar Heracles zondag tegen FC Utrecht speelt. "AEK Athene schijnt vrij geïnteresseerd te zijn. Dus Peterson lijkt aan zijn laatste wedstrijden voor Heracles bezig te zijn."

De Zweedse vleugelaanvaller speelt sinds januari 2017 in Almelo, nadat hij eerder uitkwam voor FC Utrecht en Roda JC. Dit seizoen is hij uitstekend in vorm: Peterson scoorde negen keer in veertien competitiewedstrijden en werd uitgeroepen tot de beste Eredivisie-speler van september.

Lees ook: Toekomst in het buitenland lonkt voor Peterson: 'Als ik zo doorga met scoren'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws