Verlossend woord van Onana: Ik ben klaar om te spelen

Verlossend woord van Onana: "Ik ben klaar om te spelen"

11-12-2018 15:21 Laatste update: 16:25
26

André Onana is hoogstwaarschijnlijk fit genoeg om woensdag te spelen tegen Bayern München. De Kameroense doelman van Ajax zei dat tijdens een persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. 

"Ik ben klaar om te spelen, maar ik ga nog trainen vanmiddag. Dat is mijn eerste training na mijn uitvallen in Zwolle. We moeten zien hoe dat gaat", aldus Onana. Afgelopen zaterdag werd de goalie gewisseld tijdens het competitieduel met PEC. Hij had last van zijn hamstring. Mocht Onana uiteindelijk níet inzetbaar blijken, dan neemt backup Kostas Lamprou diens plek onder de lat over. 

Ajax-trainer Erik ten Hag had ook goed nieuws in petto over enkele twijfelgevallen. "Donny van de Beek, Kasper Dolberg en Hakim Ziyech zijn klaar om te spelen", aldus de oefenmeester.

Van de Beek viel in Zwolle eveneens geblesseerd uit. Vanwege knieklachten was Dolberg al vòòr de wedstrijd afgehaakt. Ziyech ontbreekt al enkele weken. De Marokkaanse spelmaker raakte in november geblesseerd. Tegen PEC zat hij negentig minuten op de bank. 

No Poll