'De Ligt zou een optie kunnen zijn voor Real Madrid, Ramos is al 32 jaar oud'

'De Ligt zou een optie kunnen zijn voor Real Madrid, Ramos is al 32 jaar oud'

13-02-2019 20:28 Laatste update: 20:41
6

Als Matthijs de Ligt indruk maakt in de Champions League-duels met Real Madrid, kan hij wel eens spoedig Ajax-ploeggenoot Frenkie de Jong naar Spanje volgen. De verdediger zou een optie kunnen zijn voor de Koninklijke én FC Barcelona.

"Ik heb twee maanden geleden de interland tussen Nederland en Frankrijk bezocht. Toen werd ik verliefd op Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt", zegt Roger Torelló, journalist van Mundo Deportivo, tegen Voetbal International. "Ik was verrast, want ze hebben niet alleen veel kwaliteiten, maar ook persoonlijkheid. Het zijn twee slimme spelers."

"Ik denk dat De Ligt een goede speler voor Barça kan zijn, als ze hem kunnen halen", vervolgt Torelló. "Misschien ook voor Real Madrid. Het is duidelijk dat hij een goede speler is. Ik denk dat hij voor elke topclub zou kunnen spelen. Maar op dit moment vind ik Barcelona de beste keuze voor De Ligt."

Santiago Siguero van Marca sluit niet uit dat De Ligt zich in de kijker speelt bij Real. "Real moet op zoek naar een centrale verdediger, want Sergio Ramos is al 32 jaar en begint een veteraan te worden. De Ligt kan een optie zijn voor de toekomst, maar het hangt er ook vanaf wat hij nu laat zien tegen Real Madrid. Het is belangrijk om je in deze fase van de Champions League te laten zien."