Letschert kibbelt met Hendriks en FOX Sports: Het kan me geen reet schelen

Letschert kibbelt met Hendriks en FOX Sports: "Het kan me geen reet schelen"

17-02-2019 19:38
85

Timo Letschert vindt dat hij wordt gezocht door de verslaggevers en analisten van FOX Sports. In de slotfase van De Graafschap - FC Utrecht hield hij Fabian Serrarens vast, maar werd er geen penalty gegeven. Niet meer dan terecht, vindt Letschert.

Letschert stelt bij het terugzien van de beelden dat juist Serrarens een overtreding maakte. "Hij heeft een elleboog in mijn gezicht, verliest de bal en gaat dan liggen. We moeten niet gaan overdrijven", reageert Letschert, die vindt dat er met twee maten wordt gemeten.

"Ik vind het grappig dat ik hier nu weer moet staan, want onze spits moet ook gewoon een penalty krijgen. Het is gewoon geinig, weet je. Het kan me ook geen reet schelen. Jullie willen iets creëren en dat vind ik grappig, ik moet erom lachen."

Letschert doelt op interviewster Hélène Hendriks en de analisten in de studio. "Ja, jullie van FOX. Vorige week een momentje (met Luuk de Jong, red.), nu weer dit. Mag ik dat grappig vinden? Ik vind het allemaal leuk en aardig, maar met de VAR gaan jullie dingen zoeken en een hype creëren. Beetje jammer."