Mourinho klaar voor nieuwe stap: 'Ik wil komende zomer weer terugkeren'

Mourinho klaar voor nieuwe stap: 'Ik wil komende zomer weer terugkeren'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 10:58wo 20-03-2019 om 10:58

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 11:00wo 20-03-2019 om 11:00

José Mourinho staat te popelen om weer ergens aan de gang. De trainer werd half december na tweeënhalf jaar ontslagen bij Manchester United en is klaar voor een nieuw avontuur. 

"Ik ben klaar om weer aan de slag te gaan”, aldus Mourinho tegenover beIN Sports. "Wanneer je je in de voetballerij bevindt, vlieg je op en neer tussen persconferenties, wedstrijden, video-analyses, wedstrijdanalyses en de dagelijkse sores. Dan heb je dus nooit echt tijd voor jezelf. De laatste maanden heb ik die tijd wel gehad."

De rustperiode hoeft volgens de 56-jarige Mourinho niet langer verlengd te worden. "De rol van een trainer is bijzonder en ik geniet van de dagelijkse bezigheden. Ik wil komende zomer weer terugkeren, vanaf juni. Dan kan ik weer toe gaan werken naar de start van het seizoen."

"Ik weet precies wat ik niet wil", vervolgt Mourinho zijn verhaal. "Om die reden heb ik ook al drie à vier aanbiedingen laten liggen. En ik weet ook wat ik wél wil. Daarmee bedoel ik niet één specifieke club, maar meer het type werk en de stijl van de club. Ik weet wat ik wil en hopelijk krijg ik dat ook."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws