Ajax-shirts niet aan te slepen in Amsterdam: 'We hadden al een voorgevoel'

Ajax-shirts niet aan te slepen in Amsterdam: 'We hadden al een voorgevoel'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 12:44do 25-04-2019 om 12:44

In de Amsterdamse sportwinkels is nagenoeg geen Ajax-shirt meer te krijgen. Dat meldt Het Parool. Het heeft alles te maken met de prestaties van Ajax in de Eredivisie en Champions League.

In de meeste Amsterdamse winkels zijn de Ajax-shirts niet aan te slepen. "Het is een beetje als twee jaar geleden", vertelt Rob van der Straeten van Smit-Cruyff. "Dat gevoel van de Europa League-finale tegen Manchester United, dat komt weer naar boven."

"We hadden wel wat extra's ingekocht dit seizoen, dat was toch een beetje een voorgevoel dat we hadden. Maar ook dat is bijna allemaal op, het is heel hard gegaan. Gelukkig hebben we nog vintage Ajax-shirts, dat spreekt bij een ouder publiek ook aan."

Bij Banne Sports hangen alleen de kleine maatjes nog in de winkel. "Voor de jongste talenten hebben we nog, maar je merkt dat het met Ajax-shirts al het hele seizoen gekkenhuis is", aldus Phil Janmaat. Bijbestellen kan niet, zegt Joep Bosma van het Sportpaleis. "Dit seizoen is bijna voorbij en de nieuwe shirts komen er al snel aan. Om dan nog te gaan produceren heeft weinig zin. Maar da's logisch."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws