Extra aandacht na Ajax-transfer: 'Op zich jammer dat het zo gaat'

Extra aandacht na Ajax-transfer: 'Op zich jammer dat het zo gaat'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 12:11vr 24-05-2019 om 12:11

Laatste update: vrijdag 24 mei 2019 om 12:12vr 24-05-2019 om 12:12

Kjell Scherpen merkte dat er na de bekendmaking van zijn transfer naar Ajax extra op hem werd gelet. Een maand voor het eind van de competitie werd al bekend dat de negentienjarige sluitpost van FC Emmen naar Ajax zou gaan.

"Iedereen wil wat van je en praat erover", vertelt Scherpen in een afscheidsinterview met FC Emmen. "Ik probeerde er zoveel mogelijk niet mee bezig te zijn, maar uiteraard gaat het wel door je hoofd", geeft hij toe.

Zijn overgang naar Ajax zorgde ervoor dat alle ogen op hem gericht waren. "Dan weet je dat er anders naar je gekeken wordt met elke wedstrijd die je speelt. Als je een foutje maakt, dan is dat gelijk waar het over gaat. Op zich jammer dat het zo ging, maar op zich heb ik het denk ik wel redelijk onder controle gehad en tijdens wedstrijden er niet heel veel last van gehad."

Scherpen ziet Ajax als de ideale club om zich verder te ontwikkelen. "Ik heb hier nu zeven jaar gezeten. Voor mijn gevoel is het tijd voor een andere omgeving, andere mensen en andere trainingen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws